Over ons

DGTL District is hét platform voor huidige en toekomstige ICT-specialisten in Flevoland.

We investeren in persoonlijke groei en carrièremogelijkheden. Dat betekent dat we naast het vinden van (deze) professionals, (we) ze ook zelf kunnen creëren. Hoe? door als werkgevers onze krachten te bundelen laten we zien dat onze provincie barst van de toffe ICT-bedrijven.

Zit ICT in je bedrijfs-DNA? Dan is DGTL District echt iets voor jou!

In DGTL District werken Flevolandse ICT en ICT gerelateerde bedrijven samen om zoveel mogelijk jonge en getalenteerde DGTL professionals aan te trekken en te behouden voor de regio. Samen met het onderwijs investeren wij in de ontwikkeling van DGTL professionals. Als bedrijf draag jij zo bij aan de ontwikkeling van ICT talent voor je eigen onderneming, maar ook als versterking van de ICT sector in de regio.

Wordt DGTL District ambassadeur!

Als jij het belangrijk vindt dat de regio prestige uitstraalt, dat de werkgelegenheid in de regio goed is en dat de ontwikkeling van kennis in de regio op orde is, maar niet actief
kunt deelnemen aan het proces, dan kun je ook ambassadeur worden. De meerwaarde voor jou is dan dat je een grote groep ICT professionals kunt aanspreken. Er wordt ingezet op meer werkgelegenheid in de regio, en je kunt een project starten die een bepaalde innovatie of schaalgrootte heeft die voorheen niet in deze regio van start kon gaan, maar door gebruik te maken van het DGTL District wel kans van slagen heeft.