PARTNERS EN LEDEN

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Onze kracht ligt in de samenwerking. Onderling tussen de diverse Flevolandse bedrijven, maar denk ook aan de HBO’s, MBOs, Provincie Flevoland en de bedrijfskringen.

Samenwerken binnen DGTL District heeft voordelen voor jouw organisatie. Zo kom je meer in contact met het onderwijs. Dit is erg waardevol als je stagiaires of afstudeerders zoekt. Maar ook wanneer je schoolverlaters wilt benaderen voor een baan. Zo kan je bijvoorbeeld mede invulling geven aan een semester van een IT opleiding. Hoe speciaal is dat! Ook worden jouw organisatie en vacatures geplaatst op onze website, onze social media kanalen en in onze overige uitingen.

DGTL District needs partners

Als partner ben jij actief bij het zichtbaar maken van ICT gerelateerde functies en straal je aantrekkingskracht uit op de DGTL professionals van de toekomst. Daarnaast kan je investeren in onderwijs, met als direct doel onderdeel te zijn van de hybride leeromgevingen. Je ontwikkelt ICT talent door onderling kennis uit te delen en sessies te houden, zodat de onderlinge verbondenheid tussen ICT- bedrijven ook wordt versterkt.

Partner zijn betekent dat jij onderdeel wordt van het proces om te helpen de prestige van de regio te vergroten. Zo stralen we samen succes uit en zijn we aantrekkelijk voor young professionals